Elektro Magazijn
Image default
Eten en drinken

Afvallen

Er zijn tegenwoordig een heleboel verschillende manieren om kilootjes weg te krijgen. Een hiervan is de virtuele maagband. Het blijkt de oplossing te zijn voor in de toekomst. Met een virtuele maagband kan je afvallen onder hypnose.

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Deze maagband is een hypnosetechniek, er wordt namelijk een suggestie in je onderbewustzijn geplaatst waardoor je gelooft dat je een echte maagband hebt. Deze hypnose zal ervoor zorgen dat je zult gaan afvallen en slanker gaat worden, net zoals een chirurgische maagband. Je onderbewustzijn wordt opnieuw geprogrammeerd, zodat je hersenen op onbewust niveau echt geloven dat je maag kleiner is geworden. Ook ga je anders over eten denken, terwijl je zelf vrijwel geen moeite hoeft te doen. Dit is voornamelijk de grootste reden waarom het zo populair is.

 

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om een chirurgische maagband te nemen, dit is een operatie waarbij je maagwand kleiner wordt gemaakt. Deze operatie brengt wel veel risico’s met zich meer en ik ook erg prijzig. Deze operatie kost namelijk 6000 euro. Nu kan het ook zijn dat de maagwand gaat lekken na de operatie, dan ben je helaas nog verder van huis. Je moet dan namelijk weer onder het mes.

 

Gezond eten is het belangrijkste!

Onder de jongeren blijkt het een groot probleem te zijn; overgewicht. De twee grootste reden waarom dit plaatsvindt is het ongezond eten en het niet sporten. Door de digitalisering zijn veel jongeren verslaafd aan de telefoon of aan een computer, dit zorgt er dan ook voor dat ze niet in beweging komen. Ook is er op elke hoek van de straat wel een goedkope eet zaak te vinden waar je ongezond voedsel krijgt voor een klein prijsje. Hopelijk gaat dit in de toekomst veranderen waardoor er geen gezondheidsrisico’s ontstaan voor deze jongeren.

https://24taste.nl/virtuele-maagband-review-en-ervaringen/