Elektro Magazijn
Image default
Dienstverlening

Het bijhouden van gewerkte uren

Het bijhouden en berekenen van gewerkte uren kan een tijdrovende uitdaging zijn. Toch is het een belangrijk proces en is het noodzakelijk dat dit op een goede manier gebeurd. Wanneer je geen direct inzicht hebt over wat je medewerkers de hele dag doen, dan kan dit resulteren in vervelende situaties. Veel bedrijven berekenen de uren van hun werknemers in een Excel bestand. Deze uren worden verzameld, gecontroleerd en verwerkt en worden ook gebruikt wanneer er facturen naar klanten worden verstuurd en rapportages naar het management gaan.

De praktijk leer echter ook dat het bijhouden van gewerkte uren niet altijd even precies gebeurt. De voornaamste oorzaak hiervan is dat uren vaak pas dagen later opgeschreven worden en er soms geschat moet worden hoeveel uren er gewerkt zijn.

Hoe zorg je ervoor dat het weinig tijd en moeite kost om het aantal gewerkte uren bij te houden?

 

 

Online tools voor uren berekenen

 In plaats van in Excel de uren te berekenen, zijn er tegenwoordig ook veel online diensten en apps die dit voor je bij kunnen houden. Een voorbeeld hiervan is Keeping. Met Keeping is het mogelijk om de gewerkte uren online te berekenen in de uren app. Keeping houdt de uren tot op de minuut nauwkeurig bij waardoor het aantal uren berekenen zeer gemakkelijk wordt. Je hoeft dan zelf eigenlijk niks meer te doen, de software doet het werk voor je.

 

Liever uren berekenen via je smartphone?

 Dan is er ook een app die al jouw uren voor je berekend. Je kunt de applicatie naar eigen wensen personaliseren en daarna berekent de app automatisch per persoon de uren. Via de Keeping app is het mogelijk om in te stellen of deze de uren per dag of per week berekent

 Heb je nog veel gewerkte uren ergens anders bijgehouden en wil je deze over kunnen zetten? Dankzij de import-functies van Keeping zet je deze uren gemakkelijk over naar de applicatie of online, zo gaan er geen uren verloren.

https://keeping.nl/gewerkte-uren-bijhouden-berekenen