Elektro Magazijn
Image default
Dienstverlening

Unieke eiken picknicktafel van Eikenpicknicktafel.nl

Bent u op zoek naar een unieke eiken picknicktafel? Zoek dan niet verder! Bij Eikenpicknicktafel.nl kunt u terecht voor stevige picknicktafels, tuintafels en banken. Zo komt u de zomermaanden goed door met familie en vrienden en kunt u heerlijk samen barbecueën, borrelen of gewoon samen eten. Vooral nu in de Corona tijd merken wij hoe belangrijk het is dat we toch samen kunnen komen met mensen die ons dierbaar zijn. Helaas is niet ieder huis groot genoeg om toch de anderhalve meter afstand te kunnen houden. In de buitenlucht is het risico om besmet te worden al een stuk minder groot en met onze picknicktafels kunt u dus optimaal van elkaar genieten. 

Het idee achter de eiken picknicktafel

Nu vraagt u zich misschien af hoe het idee is ontstaan om een unieke eiken picknicktafel te produceren. Bij Eikenpicknicktafel.nl was ik aan het zoeken voor een stevige tafel die ook daadwerkelijk van hoge kwaliteit was. Toch bleek deze zoektocht lastiger dan verwacht. De meeste picknicktafels die ik zag, leken het niet langer dan twee jaar vol te houden en begonnen al gauw te rotten omdat het van zeer dun hout was of van slechte kwaliteit. Ook wilde ik graag een tafel die lokaal geproduceerd was omdat ik veel waarde hecht aan het ondersteunen van lokale ondernemers. Helaas kon ik dit niet vinden. Daarom heb ik besloten om in 2017 zelf deze tafels te gaan produceren en is de webshop Eikenpicknicktafel.nl ontstaan. Samen met het team produceren wij onze tafels in Nederland en leveren wij ook nog eens in België en Duitsland. 

Waarom Eikenpicknicktafel.nl?

Als u kiest voor de producten van Eikenpicknicktafel.nl, dan kiest u voor een bedrijf die zijn klanten altijd op nummer één zet. Onze klanten zijn ons visitekaartje en daarom zullen wij er alles aandoen om u tevreden te stellen. Verder werken wij met veel passie aan de producten en werken wij met een vast team waarbij ieder zijn kwaliteiten tot recht komen. Ook doen wij niet aan massaproductie waardoor uw product altijd op maat is gemaakt in onze eigen houtzagerij. Bij ons profiteert u van de beste kwaliteit, service en deskundigheid.