Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

vals geld ontmaskeren met dit apparaat

Valsgelddetector automatisch – Biljet scanner – Vals geld apparaat – Valsgeld detectie – Vals geld scanner

100% valsgelddetectie met deze automatische valsgelddetector. Geschikt voor de huidige en nieuwe eurobiljetten. De valsgelddetector geeft alarm met zichtbare en hoorbare melding bij een verdacht bankbiljet. Op de interface van de valsgelddetector staat de hoeveelheid en totaal van de gescande biljetten. Geschikt voor EUR, USD, GBP, CHF, PLN, HUF en meer. De scanner werkt door middel van een kabel, deze is inbegrepen. Verder werkt de valsgelddetector ook zonder kabel. De kabel heeft een goede lengte waardoor de scanner bijvoorbeeld perfect op de toonbank past. Daarnaast krijgt u ook een usb-adapter waarmee u, zo nodig, een software-update kunt doen waardoor de scanner weer optimaal is. Deze valsgelddetector checkt de biljetten met ultraviolet, magnetisch, infrarood op de afbeelding, papier kwaliteit, grootte en dikte.

Kenmerken

– Scant in minder dan 0,5 seconde

– Scant en telt tegelijkertijd de biljetten

– Valuta’s EUR, USD, GBP, CHF, PLN, HUF en meer

– Verschillende manieren om de echtheid van geld te controleren

– De biljetten kunnen op elke willekeurige wijze ingevoerd worden

– Compact model

– Software updaten mogelijk

– Werkt ook draadloos

– Gebruiksvriendelijk

– Voldoet aan alle wettelijke en Europese voorschriften

 

Deze extra krachtige vals geld detector van Mancor is multifunctioneel en kun verkopen op bol.com. De compacte, aluminium zaklamp met draaglus kan onder meer worden gebruikt voor het opsporen van vals geld en is onmisbaar voor een spoor- en bloedonderzoek. Deze zaklamp is ook ideaal voor gebruik in huis, tuin en keuken. De lichtgewicht 100 LED UV-zaklamp van Mancor is vele malen krachtiger dan de gebruikelijke 9 of 51 LED UV-zaklampen en is daarom echt uniek. De zaklamp werkt op AA-batterijen en is spatwaterdicht, hittebestendig en schokbestendig.

Multifunctioneel
De 100 LED UV-zaklamp kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Dit omvat het bestrijden van ongedierte en het opsporen van vals geld. Daarnaast helpt de zaklamp je lichaamsvloeistoffen te detecteren. De UV zaklamp is ook erg handig in de horeca of schoonmaakbranche om hygiënecontroles uit te voeren. Daarnaast detecteer je lekken en kun je de zaklamp gebruiken als hulpmiddel bij het restaureren van kunstwerken of tijdens klussen.

100 led UV zaklamp Mancor
✔ Multifunctioneel.
✔ Extra krachtig.
✔ Detecteert zeer nauwkeurig.
✔ Kan meer dan 12 uur achter elkaar worden gebruikt.

 

 

Belangrijke gegevens
De 100 LED UV-zaklamp van Mancor is spatwaterdicht, hittebestendig en schokbestendig. Je kunt deze zaklamp meer dan 12 uur per keer gebruiken. Let op! De zaklamp is spatwaterdicht, maar kan niet onder water worden gebruikt. Verwijder de batterij als de zaklamp lange tijd niet wordt gebruikt. Schijn niet in de ogen. Dit kan tijdelijke blindheid veroorzaken door het felle licht van de zaklamp.

Specificaties
✔ 100 LED met 390-395 nm.
✔ Gewicht: 260 gram.
✔ Lengte: 19 cm.
✔ Diameter voorkant: 7,8 cm.
✔ Werkt op AA-batterijen.
✔ Met draaglus.
✔ Zwarte aluminium behuizing.
✔ Waterdicht, hittebestendig en schokbestendig.

Kortom: deze krachtige, compacte UV-zaklamp van Mancor is super veelzijdig en onmisbaar zowel binnen als buiten het huis. Bestel vandaag nog en ervaar morgen de voordelen van de UV-zaklamp van Mancor!

https://verkopenviabol.com/