Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

 

Maak van gebruik van zonnepanelen

Iedereen is bekend met de grote aanslag op natuur en milieu die veel energiebronnen met zich meebrengen. Zonnepanelen vormen het ideale milieuvriendelijke alternatief. De Europese beleidsbepalers zien graag dat zowel particulieren als ondernemers meer gebruik gaan maken van duurzame groene stroom. Zonnepanelen zijn hier bij uitstek de aangewezen manier voor. De zon is in ieder geval voorlopig een onuitputtelijke energiebron en ook als het bewolkt is, wordt er stroom opgewekt.

Zonnepanelen voor de zakelijke markt

Heden ten dage wordt maatschappelijk verantwoord ondernemen steeds belangrijker. Hier zijn meerdere redenen voor aan te wijzen:

  • De toegenomen aandacht voor mens en milieu;
  • Het belang van een groen imago;
  • Besparing op de bedrijfskosten.

De aanschaf en het gebruik van zonnepanelen van Solergy past ideaal binnen dit plaatje. Zo geldt onder andere dat de aanvankelijke investering deels wordt vergoed door de staat. De staat heeft namelijk de EIA (energie investeringsaftrek) bedacht, teneinde energiezuinige investeringen te stimuleren. Op deze manier worden zonnepanelen goedkoper en derhalve aantrekkelijker. Ook geldt dat u gebruikt kunt maken van de investeringsaftrek en kunt u het gehele systeem binnen vijf jaar afschrijven.

Solergy is uw deskundige partner

Als u ook nadenkt over het aanschaffen van zonnepanelen dan kunt u ons benaderen. Wij helpen u meer dan graag bij het maken van de juiste en meest voordelige keuze. Het hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn om te investeren in zonnepanelen. Het is wel van belang om met een goede partner in zee te gaan en daar komen wij in beeld. We hebben ervaring met zowel grote als middelgrote systemen en adviseren u op een eerlijke en betrouwbare manier. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies. Uiteraard is het ook mogelijk om via onze website vrijblijvend een offerte aan te vragen. Aarzel niet en contacteer ons vandaag nog!

http://www.solergy.nl/