Elektro Magazijn
Image default
Industrie

Prefab vuurvast materiaal laat je leveren door deze specialist

Thermiek BV uit Geldermalsen is jouw specialist voor vuurvast materiaal voor allerlei installaties. Al sinds 1984 zijn zij gespecialiseerd in dit vakgebied en hebben zij al vele bedrijven voorzien van het juiste vuurvaste materiaal voor bekledingen en isolatie. Denk hierbij aan industriële ovens zoals afvalverbrandings-, non-ferro- en crematieovens. Hun VCA-gecertificeerde personeel zorgt ervoor dat iedere opdrachtgever een kwalitatief en duurzaam resultaat ontvangt. Precies wat je mag verwachten van een specialist in vuurvast materiaal! Naast de vervaardiging van vuurvaste isolatiematerialen en montage hiervan, kun je bij dit bedrijf ook perfect terecht voor deskundig advies. Ontdek alle mogelijkheden die zij jou te bieden hebben door hun website te bezoeken en contact op te nemen met hun gespecialiseerde medewerkers.

Prefab vuurvaste materialen

Wist je dat je bij Thermiek BV ook prefab vuurvaste materialen kunt laten fabriceren? Dankzij deze service, profiteer je van een snelle en efficiënte toepassing van je isolatie. Uiteraard komen ze ook graag bij jou op locatie de montage verzorgen, zodat je volledig ontzorgd wordt. In de werkplaats van Thermiek BV worden diverse prefab betondelen en vormblokken geproduceerd. Denk hierbij aan aftapstenen, pompstenen, deurkozijnblokken, vloertegels, branderstenen, togen en branderplaten. In de meeste gevallen produceren ze de prefab delen helemaal zelf, maar bij complexe vormen schakelen ze de hulp in van een modelmaker om de zeer nauwkeurige maatvoering toe te kunnen passen. Dankzij deze samenwerking reken je op het beste resultaat!

Schakel dit bedrijf ook in voor enkel levering

Indien je enkel vuurvast materiaal wilt laten leveren door een specialist, ben je ook aan het juiste adres bij Thermiek BV in Geldermalsen. Heb je bijvoorbeeld vuurvaste stenen of vuurvast beton nodig? Bespreek dan de mogelijkheden met hun medewerkers en laat je adviseren over de juiste toepassing. Dit bedrijf heeft altijd een ruim aanbod aan materialen op voorraad, zodat ze jou snel van dienst kunnen zijn met betrekking tot levering.