Elektro Magazijn
Image default
Woningen

Goedkoop dakraam kopen

Een dakraam laten plaatsen kan best prijzig zijn. Al helemaal wanneer je aan het verhuizen of verbouwen bent. Dan is het des te fijner als je op bepaalde gebieden kunt besparen. Voor een goedkoop dakraam van goede kwaliteit kun je terecht bij Lichtkoepeltje. Lichtkoepeltje is de lichtkoepel- en platdakraam specialist van Nederland. De reden dat je hier dakramen voor een gunstige prijs vindt, is doordat dit bedrijf direct vanuit de voorraad levert. Als je dit wenst, kun je de dakramen ook eventueel zelf ophalen in Arnhem of Gorinchem.

Soorten dakramen

Een lichtkoepel is erg handig voor ruimtes met een plat dak. De lichtkoepel zorgt ervoor dat er veel meer natuurlijk daglicht de ruimte binnen schijnt. Natuurlijk licht is toch net wat fijner voor het oog. Daarnaast scheelt een lichtkoepel ook voor de energierekening, omdat je natuurlijk minder snel de lampen aan hoeft te zetten. Bij Lichtkoepeltje vind je dus niet alleen een goedkoop dakraam, maar ook lichtkoepels voor de scherpste prijs.

 

Duurzaam glas

Als je een duurzaam dakraam wil, kun je het beste gaan voor een platdakraam met HR++ glas. Dit is isolerend dubbel glas hoogrendementsglas, dat bestaat uit twee glasplaten met een ruimte er tussen in. Deze ruimte is gevuld met edelgas, wat zorgt voor een betere isolatie dan HR+ glas. Door middel van een dakraam met dit glas, blijft de warmte in de winter beter binnen en in de zomer beter buiten. Het heeft dus een goede isolerende werking. Daarmee bespaar je ook weer op de energierekening.