Elektro Magazijn
Image default
Woning en Tuin

Woonkamer redesign 5 tips!

Soms is het interieur toe aan een nieuwe look en feel. Op de één of andere manier inspireert de omgeving niet meer en ben je toe aan iets nieuws. Alleen is elke keer een compleet nieuwe woning een beetje te veel van het goede. Terwijl een woonkamer redesign al heel veel kan doen. Wil jij ook je woonkamer een redesign geven? Lees dan hier 5 leuke tips, voor een mooie redesign!

Kleurtje op de muur

Het is bijzonder verrassend wat een kleurtje op de muur al kan doen. Een kleurtje geeft namelijk direct een andere sfeer. Daarbij hoef je niet alle muren te verven, het is juist heel leuk en verrassend als je één muur een andere kleur geeft.

Houten wereldkaart

Een ander leuk idee is om op de muur een houten wereldkaart te bevestigen. Niet een onopvallende kleine, maar een mooie grote en stijlvolle houten wereldkaart. Een houten wereldkaart die je direct ook een heel fijn werelds gevoel geeft.

Kleine aanpassingen

Een redesign hoeft trouwens niet eens superduur te zijn. Je kunt er ook voor kiezen om kussentjes met een andere kleur te kopen, kaarsen in een andere kleur, wat nieuwe accessoires en fotolijstjes, misschien ook nog een nieuwe vaas? Op deze manier krijg je meteen een hele andere sfeer in je woonkamer.

Meubels verplaatsen

Deze optie kost al helemaal geen geld. Soms is het verplaatsen van meubels al een verrassing op zich. Het zorgt ervoor dat niks meer op de vertrouwde plek staat. Dit versterkt het gevoel dat je je in een nieuwe kamer bevindt. Voor wie niet altijd in de comfortzone wil zitten, is dit ideaal. En het voordeel is dat je dit zo vaak kunt doen als je wil, mits je vloer hiertegen bestand is. Het zou vervelend zijn als je overal putjes in de vloer hebt, veroorzaakt door het gewicht van de meubels.

https://www.worldofart.nl/