Elektro Magazijn
Image default
Woning en Tuin

Zonnepanelen Geleen

Zonnepanelen in Geleen laat u natuurlijk plaatsen door een installateur van Natuurlijk Energie Nederland. Bij ons profiteert u namelijk van een aantal voordelen.

De voordelen van zonnepanelen in Geleen

Wanneer u op zoek bent naar zonnepanelen in Geleen, kunt u bij Natuurlijk Energie terecht. Wij zorgen namelijk niet alleen voor een goede installatie, maar garanderen zelfs een perfecte installatie. Om dit te garanderen hebben wij alleen vakkundige monteurs in dienst die beschikken over heel veel ervaring. Zo weet u zeker dat u alles haalt uit uw zonnepanelen. Daarnaast krijgt u bij ons altijd persoonlijk en eerlijk advies voordat u uw panelen aanschaft. Wij willen namelijk niet dat u voor onvoorziene kosten komt te staan. Een laatste voordeel is dat wij alleen met betrouwbaar materiaal werken en ook na de installatie kunt rekenen op een uitstekende en vooral ook betrouwbare service.

Onze werkwijze

Natuurlijk Energie Nederland is van oorsprong een elektra bedrijf met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van alles rondom elektra. Langzamerhand zijn wij uitgegroeid tot dé expert op het gebied van zonnepanelen en uiteraard hebben wij hier dan ook alle benodigde certificaten voor. Bij Natuurlijk Energie Nederland geloven wij in persoonlijke aandacht, vernieuwing en het brengen van gemak en dit begint altijd bij een persoonlijk advies. Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt, gaan wij aan de hand van scherpe satellietbeelden, uw energieverbruik en de ligging van uw woning ten opzichte van de zon aan de slag met een plan. Hierbij kijken wij naar op welke manier de panelen op uw dak kunnen worden gelegd en welke kosten daaraan verbonden zijn. Vervolgens gaan wij met u in gesprek en leggen wij ook uit wat de terugverdientijd zal zijn. Zo weet u waar u aan begint en heeft u geen onvoorziene kosten achteraf.

De montage

De installatie van zonnepanelen wordt snel en professioneel gedaan. Wij bevestigen de constructie met dakhaken aan de panlatten van uw dak. Wij maken voor de montagerail gebruik van aluminium, waardoor deze sterker en lichter is. Na de installatie van de zonnepanelen werken wij alles netjes af en leggen wij uit hoe alles werkt. Wilt u meer weten? Kijk dan op onze website.