Elektro Magazijn
Image default
Zakelijk

Honingraat karton om je producten onder de aandacht te brengen

Heb je een aantal producten die je extra onder de aandacht wilt brengen van je klanten? Dan is een product display hier een goede oplossing voor. Echter is een product display niet geschikt voor alle producten. Wat zwaardere producten zijn vaak te zwaar voor een display. Maar ook hier is een oplossing voor. Namelijk honingraat karton. Erg handig voor al je zwaardere producten.

 

Een honingraat karton voor je zwaardere producten

Een honingraatkarton is van stevig materiaal gemaakt en heeft een sterke draagkracht. Deze sterke draagkracht wordt gecreëerd door een zeshoekige constructie. Vandaag ook de naam ‘honingraat’. Daarnaast is karton 100% biologisch en afbreekbaar. Goed voor het milieu dus. Tevens is karton relatief goedkoop materiaal, waardoor het niet duur in aanschaf is. Daardoor is het een zeer geschikt alternatief voor hout. Het schimmelt niet en er komen geen splinters aan. Doordat het ook nog eens lichtgewicht is, neem je je honingraat karton overal makkelijk mee naar toe

  

Personaliseer je honigraat karton

Kies voor je eigen ontwerp en afbeelding om je display helemaal uniek te maken. Op deze manier past het display perfect in jouw winkel en beschik je over een uniek exemplaar dat je nergens anders ziet. Je kunt je eigen ontwerp insturen of een ontwerp door een professional laten maken. Dus laat je fantasie te vrije loop en maak een creatief en uniek ontwerp voor je eigen honingraat karton. Neem hem mee naar een beurs of evenement en niemand kan om jouw product heen!

https://endlessbranding.com/honingraatkarton/