Elektro Magazijn
Image default
Zakelijk

Laat RVS lassen TIG manier

Er zijn heel veel manieren om te lassen. Zo heb je MIG lassen en TIG lassen. Echter is het verschil dat je bij MIG lassen een ander soort gas gebruikt om mee te lassen dan bij de TIG lassen. TIG-lassen is een speciale manier om te lassen. Hier kunnen bepaalde metalen gelast worden. Denk hierbij aan brons, koper, aluminium en RVS lassen TIG. Omdat deze materialen erg dun zijn kan dit op deze manier wel aan elkaar worden gelast. Voordeel is dat de lassnelheid laag is en hierdoor kunnen deze dunne materialen niet verbranden.  

 

Zorg voor een goed productieproces

Pharmatec is een bedrijf die veel kan betekenen voor de farmaceutische industrie en de food industrie. Zij kunnen ervoor zorgen dat er een compleet nieuwe machine gebouwd gaat worden. Door middel van RVS lassen TIG of dat er een machine op een bepaalde manier aangepast gaat worden waardoor de productie wat makkelijker en sneller kan verlopen. Denk hierbij aan een band die in de food industrie nodig is om een product van het ene proces naar het andere te brengen. Echter kan het zijn dat er problemen met deze band zijn en er door middel van een eenvoudige oplossing het probleem verholpen kan worden. Pharmatec kan hier uitstekend bij helpen. Eventueel kunnen zij een ontwerp of een oplossing maken en die toepassen bij deze machine. 

Voordeel is dat je bij dit bedrijf maar één aanspreekpunt hebt. Hierdoor is het makkelijker communiceren en kan een opdracht tot in de puntjes uitgevoerd worden. Meer weten over Pharmatec, neem contact op of bekijk de website.