Elektro Magazijn
Image default
Bedrijven

Denon Home speakers

Denon Home speakers

Met zijn slanke ontwerp en veelzijdige functies is de Denon Home een geweldige luidspreker om in huis te hebben. Als je iets wilt voor je woonkamer of slaapkamer dat zowel esthetisch aantrekkelijk is als een uitstekende geluidskwaliteit heeft, kies dan voor de slimme luidsprekers met hun unieke afwerkingen – ze zullen naadloos opgaan in je interieurontwerp! En als je van plan bent om ze in meerdere kamers van je huis te gebruiken, samen met het HEOS multiroom-systeem (waarmee gebruikers verschillende apparaten kunnen aansluiten zodat overal muziek kan worden gestreamd!), dan is dit product een ideale aanvulling omdat het niet alleen goed werkt op zichzelf, maar ook als onderdeel van grote verzamelingen/systemen zoals deze.

B&W speakers

Bowers & Wilkins heeft de Formation Series gecreëerd, een draadloos audiosysteem voor muziek in je hele huis. De exclusieve technologie in deze app zorgt voor meeslepend afspelen met gemak en gemak.

De B&W geluidskwaliteit is bekend bij audiofielen overal, dus het is geen verrassing dat hun eerste uitstapje naar draadloze luidsprekersystemen van zo’n hoog kaliber zou zijn. Ik ben enthousiast over de vele functies die in één eenvoudige app zitten!

Yamaha speakers

Met Yamaha MusicCast kunt u een persoonlijke soundtrack creëren voor elke kamer van het huis. U kunt muziek streamen vanaf elk apparaat naar al uw favoriete kamers via draadloze of bekabelde netwerken. Dit is mogelijk omdat het systeem verbinding maakt met meerdere apparaten tegelijk, waaronder internetradiostations, streamingdiensten zoals Spotify en Pandora, cd-spelers en zelfs lp-collecties! Met dit systeem in meer dan één kamer van het huis (dankzij zijn flexibiliteit), zullen mensen in staat zijn om een oorwurm op hun handen te hebben waar ze ook gaan.

Buitenspeakers

Buitenspeakers zijn perfect om in de tuin, op het dak en zelfs onder te genieten van je favoriete nummers. Gewone binnenluidsprekers zijn niet zo duurzaam omdat ze buiten niet lang meegaan door regen en andere elementen! Als je dus op zoek bent naar geluid dat beschermd blijft tegen allerlei natuurgeweld, kijk dan eens naar deze luidsprekers die geschikt zijn voor buiten.

https://audiogigant.nl/speakers/denon-home-speakers/