Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Beitsen in de Scandinavische stijl

Fanatiekelingen in de schuur duiken gelijk tussen de rommel, wanneer de zon gaat schijnen. Hout wordt tevoorschijn getoverd en al snel ligt de hele tuin vol met materialen om te beginnen aan het maken van nieuwe tuinmeubels. Als geen ander weten thuisklussers hoe elektronica gerepareerd moeten worden, houtenonderdelen hersteld moeten worden en verfklussen aangepakt kunnen worden. Desondanks zien de experts van Moose Färg dat velen last hebben van afbladderende verf op zelfgemaakte tuinmeubels. Wil jij het optimale resultaat behalen als handige Harry? Lees dan snel verder voor de tips van Moose Färgs professionals.

Wanneer we het hebben over het verven van hout, kunnen we de Zweden het beste als voorbeeld nemen voor onze klus. Het Zweedse landschap wordt namelijk gekenmerkt door de houten huizen, die willekeurig te vinden zijn tussen de hoge bomen en gigantische meren. Niet voor niets heeft Moose Färg Zweedse houtverf als uitgangspunt genomen voor het hernieuwde recept in Nederland. Gebaseerd op natuurlijke oliën is Moose Färgs houtverf vochtregulerend, zodat afbladdering voorkomen wordt. Temperatuurwisselingen hebben op die manier namelijk geen effect op de houtverf, waardoor jij langdurig van de zelfgemaakte, houten meubels kan genieten. Daarnaast is het bij gebruik van deze uitstekende houtverf niet noodzakelijk om tussentijds te schuren in het verfproces. Desondanks is het wel mogelijk, al is dat een kwestie van smaak.

Ben jij van plan om binnenkort te beginnen aan een verfklus die lang op je heeft liggen wachten of vind jij het tijd worden voor een likje verf voor al jouw tuinmeubels? Neem dan eens een kijkje in de webwinkel van Moose Färg voor alle verf in Scandinavische kleuren of handige tips over het beitsen van hout in de scandinavische stijl. Op die manier staan wij jou bij tijdens het verfproject en jij weet dan precies hoe jij het perfecte plaatje weet neer te zetten! Heb je nog vragen over het verven van hout of het Zweedse voorbeeld? Neem dan gerust contact met ons op.

 

https://www.moosefarg.nl/