Elektro Magazijn
Image default
Electronica en Computers

Zet je talent in om het verschil te maken

Het maatschappelijk domein is constant in beweging. Om die reden is het niet verbazingwekkend dat niet iedereen even makkelijk deel kan nemen aan de samenleving, zoals dit van ieder verwacht wordt. Bedenk maar eens hoeveel mensen jaarlijks door schulden in de problemen raken, waardoor er een schuldhulpverlener aan te pas moet komen. Deze begeleidt de schuldenaar in het proces om de schulden te reduceren, zodat er een leefbaar bestaand gerealiseerd kan worden en er meer rust in het leven gebracht kan worden. Echter, ook mensen die door omstandigheden geen fulltimebaan meer kunnen vervullen, krijgen te maken met problemen binnen het maatschappelijk domein. Voor deze mensen moet een consulent ingeschakeld worden, die de arbeidsongeschikte kan helpen aangepaste werkzaamheden te verrichten.

Zou jij ook graag mensen willen helpen weer op de been te komen of het verschil te maken in hun leven? Bezoek dan de website van Professional Partners om vacatures, werkgevers en opleidingsmogelijkheden te bekijken. Zo bieden wij verschillende vacatures om te werken bij gemeente, zoals de Vacature schuldhulpverlener. Als schuldhulpverlener ga je aan de slag om schuldenaren weer uit de put te krijgen en hen te helpen bij het reduceren van hun schulden, zoals hierboven net genoemd werd. Professional Partners zal je helpen ontwikkelen tot een ware professional en je vaardigheden leren, waarvan je niet wist dat je erover beschikte. Door onze masterclasses en workshops leer je binnen de kortste keren de kneepjes van het vak en kun jij de werkvloer op als een talent schuldhulpverlening.

Wegens het feit dat het sociaal domein dynamisch is, komen er dagelijks vacatures voorbij die voor jou geschikt zijn. Wij geven je een seintje en stellen je snel voor aan jouw nieuwe werkgever. Wie weet, word jij een talent in het vak en maak jij daadwerkelijk het verschil in het sociaal domein.

http://professionalpartners.nl/