Elektro Magazijn
Image default
Kinderen

Naar de speeltuin met kids, 5 handige tips

Het is lekker weer en dit betekent dat de kids het huis uit vliegen. Op pad met vriendjes en vriendinnetjes. Ravotten met elkaar in de buurt, spelletjes spelen of naar de speeltuin. Als de kids naar de speeltuin gaan, hebben we een aantal handige tips.

Tip 1: Maak duidelijke afspraken

Of uw zoon of dochter nou jong of oud is, maak altijd duidelijke afspraken met elkaar. Zoals waar ze naartoe gaan, met wie en hoe laat ze terug moeten zijn. Dit laatste in het geval van kinderen die al iets ouder zijn. Door deze afspraken te maken, wordt het voor het kind duidelijk wat de verwachting is. En als het dan toch anders gaat dan afgesproken, weet uw kind ook waarom hij of zij wordt aangesproken.

Tip 2: Geef een GPS tracker mee

Je ziet het steeds vaker. Kinderen die een GPS tracker of GPS horloge meenemen tijdens het buitenspelen. Dit kan heel handig zijn. U weet als ouder namelijk altijd waar uw kind is via uw smartphone of online. Stel dat u nog een beetje bezorgd bent of uw kleuter nog steeds op de afgesproken plek is of als uw kind te laat thuis komt. Dan weet u binnen enkele seconden waar hij is en u kan zelfs bellen om te vragen naar huis te komen. Een handige gadget vinden wij!

Tip 3: Denk aan de juiste kleding

Niets is zo vervelend als kleding dat vuil is door het spelen en niet schoon meer te krijgen is. Denk daarom aan een “speeltuin outfitje” dat vies mag worden. Ook voor het kind fijn, want hij krijgt geen boze mama bij thuiskomst door de vieze kleding. En als het dan een keer niet schoon wordt in de wasmachine, maakt het ook helemaal niet uit.

Tip 4: Eten en drinken

Zeker bij warm weer is het aan te raden om een rugtasje met wat eten en drinken mee te geven. Zo heeft u kind altijd wat bij de hand bij dorst of een knorrende maag.

Tip 5: Insmeren

En als laatste; smeer uw kind voor het buitenspelen goed in. De zon kan fel zijn en verbanden is pijnlijk. Eventjes insmeren en u voorkomt pijnlijke momenten voor uw kind.

https://www.spottergps.com/gps-horloge/kind/