Elektro Magazijn
Image default
Particuliere dienstverlening

In deze fietsenwinkel kunt u nieuwe en gebruikte fietsen en scooters kopen

In Arkel bevindt zich de fietsenwinkel en werkplaats van Van Houwelingen Tweewielers. Deze professionele tweewielerfanaten helpen iedereen in de omgeving die een nieuwe fiets of scooter wil kopen. In hun winkel vindt u nieuwe en gebruikte modellen van allerlei merken en soorten tweewielers. Door het enorme aanbod zit er altijd wel iets bij dat aansluit op uw wensen en budget. De ervaren werknemers zijn zelf dol op tweewielers en weten alles over de voor- en nadelen van verschillende merken en modellen. Daardoor kunnen ze u goed helpen bij het vinden van de beste tweewieler voor uw situatie.

Uw voorbereiding

Wanneer u een nieuwe fiets of scooter gaat kopen is het verstandig om goed na te denken over uw wensen. Denk daarom na over het soort activiteiten dat u met uw nieuwe vervoermiddel gaat ondernemen. Herinner u de wegen en paden in de omgeving van Arkel waar u langs wilt rijden en bedenk wie of wat er naast u zelf nog op de scooter of fiets vervoerd gaat worden. Bedenk hoe snel u zou willen gaan en hoe u eruit wilt zien. Met al deze ideeën gaat u vervolgens naar de fietsenwinkel. Daar zal een medewerker u helpen om het model te vinden dat perfect bij uw voorstelling past. U wordt vervolgens uitgenodigd om een vrijblijvende proefrit te maken zodat u zeker weet dat uw mogelijke nieuwe aanwinst bij u past.

Bezoek de werkplaats en laat uw tweewieler onderhouden

De fietsenwinkel van Van Houwelingen Tweewielers ligt direct naast de werkplaats van het bedrijf. Daar worden allerlei problemen aan fietsen en scooters vakkundig gerepareerd. Door de ervaring met het onderhoud en repareren van tweewielers weten de werknemers van dit bedrijf precies hoe ze een gebruikte fiets of scooter kunnen oplappen zodat de nieuwe eigenaar een geweldig product zal kopen. Alle tweewielerbezitters uit de omgeving van Arkel zijn uiteraard altijd van harte welkom in de werkplaats voor het nodige onderhoud en de reparatie van hun fietsen en scooters.