Elektro Magazijn
Image default
Woning en Tuin

Hoe krijg ik de achtertuin weer fris en fruitig

Nederlanders zijn erg fan van de achtertuin. We zitten er het liefst het hele jaar lang. Dit is natuurlijk niet helemaal mogelijk vanwege het slechte weer. De afgelopen tijd hebben we enorm veel slecht weer gehad. Dit is natuurlijk niet erg fijn voor de achtertuin. De planten hebben het namelijk erg zwaar met de vorst van de afgelopen maanden.  

 

De eerste tip is om het onkruid aan te pakken. Er is namelijk vaak erg veel onkruid te vinden in de achtertuin. Dit is vaak een gevolg van slecht weer, vorst en achterstallig onderhoud. Daarom is het goed om eens grondig door aller onkruid heen te werken. Doe dit wel heel erg voorzichtig. Je wilt namelijk niet dat je andere planten en de wortelen daarvan kapot maakt. Dit kan zorgen voor een hoop schade een dode planten.

 

De tweede tip is om wat nieuwe dingen toe toe voegen in de achtertuin. Er is sowieso een onderdeel dat niet mag ontbreken in de achtertuin. We hebben het hier over een plek waar je heerlijk kan relazen. Onze aanrader hierin is om een lounge set neer te zetten in de achtertuin. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een aantal stoelen of banken kopen. Deze kan je weer combineren met een leuke tafel of parasol. Hierdoor lijkt alles een geheel en kan je ook nog eens optimaal genieten van het lekkere weer. Ook in zo’n lounge set enorm gunstig om wat vrienden in uit te nodigen. Mits dit natuurlijk kan met de huidige corona maatregelen.

 

Verder is het ook leuk om wat nieuwe planten en bloemen te plaatsen in de tuin. Er zijn talloze mogelijkheden om dit te doen. Kijk eens rond bij een tuincentrum om inspiratie op te doen en wat leuke spullen te kopen. Je kan ook natuurlijk online wat spullen aanschaffen. Neem dan een kijkje op hoyz.

 

 

https://hoyz.nl/