Elektro Magazijn
Image default
Woning en Tuin

Maak je huis helemaal eigen met mozaiek tegels

Tegenwoordig zie je steeds vaker mozaiek tegels terug in woningen in tegenstelling tot vroeger. Vandaag de dag hoeven mozaiek tegels namelijk helemaal niet meer zo duur te zijn. Ook al betaal je er aanzienlijk minder geld voor betekent het niet dat je er minder kwaliteit voor terug krijgt. De tegels zijn prachtig door de opvallende kleuren en patronen en passen daardoor in vrijwel elk interieur. Veel mensen denken dat mozaïektegels alleen gebruikt kunnen worden op de muur en vloer, maar dat is helemaal niet waar. Er zijn nog zoveel meer mogelijkheden. Koop bijvoorbeeld een spiegel met een platte brede lijst in een kringloopwinkel en maak met behulp van mazaiek tegels hier een eigen creatie van voor in de gang.  

De tuin in met die mozaiek tegels!

Naast dat je met deze prachtige tegeltjes de looks van je interieur kunt veranderen, kun je ook de tuin in met de kleurrijke tegeltjes. Als de zon schijnt zorgt dit voor een prachtige weerkaatsing met schitterende kleuren. Wees creatief en puzzel een waar “schilderij” bij elkaar op een van de muren in je tuin. Is het niets voor jou al die flower power kleurtjes in je tuin? Kies er dan voor om neutrale kleuren te gebruiken. Een tuinpad geklinkerd met deze tegeltjes ziet er al betoverend uit zonder overdreven veel kleur of poespas.

Waar kun je het best mozaiek plaatsen?

Heb je toch liever binnen de tegeltjes? Dan moet je gaan voor mozaiek tegels met een glanzende afwerking. Alleen zo heb je een echt unieke creatie in huis. Waar je ze gebruikt maakt eigenlijk helemaal niet uit, het kan in zowel badkamer, woonkamer, gang als keuken. Ach, doe eens gek. Zelfs op zolder kun je prima de tegeltjes plaatsen. Je woning zal er prachtig van uit gaan zien.

https://www.pnr-merchandising.nl/woning-en-tuin/een-uniek-interieur-met-mozaiek-tegels/