Elektro Magazijn
Image default
Mode en Kleding

Witte t shirts stylen

Bij iedereen kun je wel een wit shirt in de klerenkast vinden. Helaas wordt het shirt niet veel gedragen, enkel als onder shirt voor wat meer warmte in de winter. Dit is een gemiste kans, een shirt kan op eindeloos veel verschillende manieren gestyled worden. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Basis eisen voor witte shirts

Voor dat je het shirt gaat combineren is het aan te raden eerst te controleren of het shirt voldoet aan de volgende eisen.

  1. De kleur van de witte t shirts moet spierwit zijn.
  2. Voorkom kreukels en strijk het shirt goed voor je het aandoet.
  3. Vermijd shirts met een V-hals, dat kan echt niet meer tegenwoordig.

Goed, nu je het shirt hebt gecontroleerd op alle punten kun je beginnen met stylen.

Tips en tricks voor het stylen van witte t shirts

–          Nonchalant

Voor een nonchalante look draag je een jeans met daarop witte t shirts met een opengeslagen geruit flanelshirt. Doet deze look je te erg denken aan een houthakker, dan kun je een hemd van katoen dragen voor een nettere look.

–          Scandinavisch

Is jouw stijl een beetje minimalistisch? Dan zou de Scandinavische look zomaar iets voor jou kunnen zijn. Door het shirt te combineren met een pantalon en een paar goede schoenen is je outfit helemaal af.

–          Stoer

Net zoals het witte shirt heb je vast ook nog wel ergens een leren jasje liggen. Door een leren jasje te combineren met een wit shirt heb je een stoere tijdloze look. Je hoeft nooit bang te zijn dat het uit de mode is en je gek wordt aangekeken.

https://web-wings.nl/