Elektro Magazijn
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe merken om in de gaten te houden

Een nieuw mode merk op bouwen is nooit gemakkelijk. Maar de opkomende merken in dit artikel maken grote stappen, ze lanceren namelijk een nieuwe categorie of maken een catwalk debuut. Wil jij weten welke merken je echt in de gaten moet houden? In deze blog gaan we het hebben over 3 opkomende merken die de moeite waard zijn om in de gaten te houden.

Malelions

Malelions is een lifestyle merk dat zich met zijn producten, zoals de malelions trui, focust op jonge, dynamische en uitdagende mannen en vrouwen met een passie voor mode. Dit is echt een merk voor de mensen die ervan dromen om succesvol en welvarend te zijn, een drive wat maar een select aantal mensen hebben. Malelions herkend zichzelf wel in deze motto en probeert daarom gelijkgestemde te inspireren met deze stoere kleding. De Malelions trui is erg mooi, maar ze hebben ook andere kledingstukken.

Amesh

In de afgelopen jaren is er in de heren mode wereld een steeds grotere belangstelling gekomen, voor ambachtelijke technieken en duurzame benaderingen van textielproductie. Het opkomende Londense label AMESH voegt zich nu bij deze categorie.

De ontwerpen, genaamd Amesh Wijesekera, werkt met handgeweven textiel uit zijn geboorteland Sri Lanka en combineert dit weer, door stoffen te hergebruiken om nieuwe kledingstukken te maken. Het resultaat hiervan zijn levendige patronen en geborduurde stoffen in kleuren als watermeloen, kamperfoelie en mandarijn. De vrolijkheid van de collecties wordt gecompenseerd met oversized tunieken en broeken met rechte pijpen.

Loutre

Dit London gevestigde label is opgericht door Pia Schiele en combineert verwijzingen naar skate- surf en ski ervaringen met een duurzame touch.

De collectie is misschien gericht op skateboarders, maar wijkt sterk af van de gebruikelijke skate kleding, vanwege de materialen die gekozen zijn.

 In de collecties zijn stukken gemaakt van alles, van vintage wandtapijten en upcycled gordijnen tot een biologisch afbreekbare katoenen twill.

https://konceptstore.nl/collections/malelions