Elektro Magazijn
Image default
Huishoudelijk

10 dingen voor een relaxgevoel in je tuin

’s Zomers moet de tuin een plek zijn waar je lekker even kunt wegdromen. Een plek waar je na een lange werkdag kunt neerploffen en met vrienden kunt genieten van het warme weer. Met de volgende onderdelen wordt je tuin helemaal zen.

Een fijne loungeset

Een loungeset in je tuin is eigenlijk net zo belangrijk als een goede bank in je woonkamer, zeker als je een buitenmens bent. Kies daarom je loungeset weloverwogen uit en denk niet alleen aan de uitstraling, maar ook aan het comfort. Mocht een stalenbuizen tuinbank te groot zijn, kun je ook kiezen voor één of twee comfortabele stoelen.

Natuurlijke kleuren

Je kunt alleen ontspannen als je omgeving rustig is. Dit begint al bij het uitkiezen van kleuren. Door te gaan voor natuurtinten of wit, creëer je een ontspannen sfeer.

Accessoires

Wanneer je de kleuren hebt gekozen, is het ook belangrijk om accessoires uit te zoeken die gezelligheid en rust uitstralen. Denk aan fijne kussens, dekens en kaarsen. Door het aantal spullen beperkt te houden en te zorgen dat alles bij elkaar past, wordt je tuin een oase van rust.

Bloemen

Met bloemen maak je op een natuurlijke manier je tuin een stuk vrolijker. Er zijn talloze bloemen en planten, dus struin eens rustig door het tuincentrum om een paar mooie uit te zoeken. Voor de luie mensen onder ons: er zijn veel planten en bloemen die weinig verzorging nodig hebben dus dat is geen smoes meer.

Ingerichte tuin

We snappen dat je op een warme zomerdag het liefst met je kont in het zwembad zit of in het zonnetje. Zorg er dus voor dat je in de lente al alles in gereedheid brengt: begin met maaien, zet de barbecue alvast klaar en maak alvast je stalenbuizen tuinbank schoon.

Zwembad

Wanneer je in de zomer even wilt afkoelen, is een zwembad wel zo fijn. Ga dus tijdig op zoek naar een zwembad, want bij de eerste zonnestralen zijn ze vaak al uitverkocht.

http://www.outsidemeubelen.nl/product-categorie/steigerhout-meubels/