Elektro Magazijn
Image default
Woning en Tuin

SKG anti-inbraak sloten

Wanneer je op zoek bent naar de beste anti-inbraak sloten kies dan voor SKG sloten. SKG is een van de beste en er zijn diverse soorten van op de markt.

Hoe goed het slot is wordt met behulp van sterren aangegeven op de sloten en de verpakking. Zo kun je SKG met één, twee of drie sterren kopen. Hoe meer sterren het slot heeft hoe weerbaarder het is tegen inbraak. SKG is echter zelf niet een merk maar het is een keurmerk. Sloten worden aan strenge testen onderworpen om te kijken hoe goed ze pogingen tot inbraak kunnen weerstaan. Hierna krijgen ze een rating van SKG met één ster als laagste en drie sterren als hoogste. Als het slot helemaal niet voldoet aan de eisen krijgt het ook helemaal geen SKG-rating.

slotenmaker-den-haag.com/

Bij het kopen van sloten kun je dus hierop letten en je kunt een slotenmaker Den Haag altijd om advies vragen hierover. In de winkel heeft de slotenmaker dan ook meestal een groot assortiment aan SKG gekeurde sloten. Voor optimale bescherming kun je kiezen voor SKG slot met drie sterren en het laten monteren door een slotenmaker Den Haag. Op de juiste wijze monteren speelt namelijk ook een groot rol voor de veiligheid.

slotenmaker-expert.nl/