Elektro Magazijn
Image default
Woning en Tuin

Stoelpootdoppen ook buiten heel handig

De zomer staat weer om de hoek en het begint langzaam weer heerlijk weer buiten te worden. Tijd om de tuin set een opfrisbeurt te geven zodat je weer onbezorgd van het zonnetje kunt genieten. En bij onbezorgd genieten horen zeker geen nare piepgeluiden elke keer als er met een stoel of bank wordt geschoven. Stoelpootdoppen voor buiten zijn daarvoor de ideale oplossing!

 

Rubberen stoelpootdoppen voor buiten

De stoeldoppen die je voor binnenshuis gebruikt zien er heel anders uit dan de variant voor buiten. Binnen gebruik je vilt om de stoelen zo zacht mogelijk te laten glijden over de vloer, maar in de tuin worden rubberen dopjes gebruikt. Naast dat je geen last meer hebt van piepende geluiden tijdens het schuiven van de stoelen voorkom je met stoelpootdoppen voor buiten ook nog eens dat er lelijke krassen op de vloer komen! Want laten we eerlijk zijn, buitentegels zijn niet bepaald goedkope tegels.

 

Stoelpootdoppen onder de barbecue

Ja, je leest het goed. Je mag best out of the box denken als het aankomt op bescherming van je dure tegelvloer. Als je iets veel gebruikt in de zomer is het toch wel de barbecue! Hoe ideaal als je hem na gebruik weer aan de kant kunt schuiven zonder bang te zijn krassen te maken. En net zoals met het aanschuiven van de stoelen hoor je geen nare geluiden. Met de rubberen stoeldoppen kan dat gewoon. Super praktisch! Zo heb je voor een klein prijsje veel kopzorgen bespaard.

 

https://stoeldopshop.nl/