Elektro Magazijn
Image default
Dienstverlening

3 tips voor een geweldig dagje in Den Haag

Den Haag is een van de oudste en mooiste steden van Nederland. Jaarlijks trekt Den Haag dan ook wel duizenden toeristen die maar al te graag deze cultuurrijke en oer-Hollandse stad willen ontdekken. Bent u van plan om met een groepje deze prachtige stad te bezoeken? Lees dan verder om uw perfecte stedentrip te plannen!

Bezienswaardigheden

Kies eerst naar welke bezienswaardigheden u graag wilt gaan in Den Haag. Den Haag kent talloze monumenten en parken. Een bezoekje aan de Tweede Kamer is bijvoorbeeld iets wat niet kan ontbreken. Ook gaan er jaarlijks wel een miljoen toeristen naar het prachtige Keukenhof. Wanneer het Keukenhof open is als u gaat kunt u dit ook echt niet missen. Verder is Den Haag ook perfect voor een middagje shoppen. Veel internationale mode ketens hebben zich in onze politieke hoofdstad gevestigd. Er is dus keuze genoeg voor een geslaagde shop middag!

Eten

Den Haag heeft ook een gigantisch aanbod van restaurants die zich specialiseren in keukens van over de hele wereld. Zo kunt u tegenwoordig erg veel Aziatisch eten bijvoorbeeld. Sushi en Koreaanse barbecue is momenteel erg populair binnen Den Haag en er zijn veel restaurants die zich hierin specialiseren. Ook kunt u kiezen voor echt oer-Hollands eten in Den Haag. Er zijn nog erg veel kleine restaurantjes die klassieke Hollandse kost serveren.

Vervoer

Wanneer u met een grote groep gaat kunt u kijken naar groepsvervoer in Den Haag. Groepsvervoer in Den Haag is handig, zo hoeft u niet continue de metro te pakken en kunt u met de chauffeur afspreken waar u heen gebracht wilt worden. U kunt dus regelen dat de chauffeur u de hele dag zorgeloos door Den Haag rijdt. Zo kunt u ook nog eens meer van de stad zien.

https://denhaagtax.nl/groepsvervoer