Elektro Magazijn
Image default
Banen en opleidingen

Installateur Elektro Domotica

Installateur Elektro Domotica

Van alles aan het licht brengen. Ga er maar aan staan, niet het heldere licht zijn, maar er wel voor zorgen. Dat is waar deze deskundige in lichtregelsystemen jou als monteur domotica voor nodig heeft. En met jouw ervaring in de elektrotechniek en kennen van computersystemen kan je dus ook niet gemist worden.
Zeker niet bij het : het op locatie inbedrijfstellen van systemen in samenwerking met de gasfitter op bureaumeubel voorbereiden van projecten op bureaumeubel ontwerpen en configureren van gebruikers interface voor touchscreens uitwerking van projecten en vervaardiging van autocad tekeningen.
Waar én met wie je dit doet?
Veelal op pad in de regio flevoland en nederlandse provincie, denk aan geplaatst als lelystad, hilversum, apeldoorn of zwolle. 1x in de week rij je naar leerdam om op het hoofdkwartier tekeningen overigens uit te werken of de touchscreens te configureren.
Voor de rest werk je op locatie bijeen met de installatiemonteur.
Jij bent vroeg uit de opveren om zo gelijktijdig met de andere mensen op de bouw te zijn. De ene keer ben je bezig in een herenhuis, de andere keer een bedrijfspand met 20 verdiepingen. Vol goede moed maak jij hier je meters van de computer naar de te nakijken verlichting. Met de inherent programmatuur van de baas is dit voor jou een fluitje van een cent.
Overigens zorg jij dat de klant met zijn of haar pilletje en / of touchscreen de verzachting kan bedienen.
Je hebt het :
mbo 3 of 4 werk en denkniveau bij claim in de wending elektrotechniek.
Vca.
Rijbewijs b.
Je verdient het : knoest en hard werken moet beloond worden. Daarom kun je voor deze vacature monteur domotica in de regio nederlandse provincie / flevoland ( bij een fulltime dienstverband ) tellen op : tussen de €2. 200 en €2. 900 bruto per maand.
Auto van de zaak computer van de zaak aanprijzen van de zaak premie voor overuur 13 adv dagen 25 vakantiedagen gezichtsveld op een vast dienstverband ben je geïnteresseerd in de functie van monteur elektro domotica in nederlandse provincie? solliciteer dan snel

https://www.vindazo.nl/keywords/installateur.html