Elektro Magazijn
Image default
Banen en opleidingen

Bestralingstherapeut

Bestralingstherapeut (MBB’er) met aandachtsgebied hyperthermie

Werkdagen:
Wisselende diensten
Aantal uren:
36 uur per week
Vakgebied:
Beeldvorming

Wat ga je doen

Als bestralingstherapeut met aandachtsgebied hyperthermie zul je zowel arbeidend zijn op de bestralingstoestellen als op de hyperthermie, met na completering van het inwerktraject een 50/50 verdeling als optimum.

Het mokum umc – locatie amc heeft één van de drie oncologische hyperthermie afdelingen in nederland. Werken op de hyperthermie betekent werken in een multidisciplinaire setting. Het team bestaat uit radiotherapeut-oncologen, aios radiotherapie, physician assistants, technisch geneeskundige ( n ), bestralingstherapeuten, klinisch fysici, researchers, technici, en instrumentenmakers. Het team is non-stop bezig met research, ontwikkeling en implementatie om onze patiënten te voorspellen van topklinische zorg.

Op onze ministerie werken wij met applicatoren voor zowel oppervlakkige als diepe hyperthermie. Met trots kunnen we zeggen dat 2 van deze applicatoren door ons zelf zijn ontwikkeld. Jouw werk op de hyperthermie zal existentie uit de behandeling van oppervlakkige en diep gesitueerd tumoren. Oppervlakkige hyperthermie wordt gegeven bij teruggekeerde borstkanker in voorheen bestraald gebied en bv. Bij melanoommetastasen. Diepe hyperthermie wordt onder andere gegeven in de curatieve behandeling van cervixcarcinoom gecombineerd met bestraling als chemotherapie geen keus is. Het werk is veelzijdig en heeft een groot zelfstandig geaardheid.

Als bestralingstherapeut ben jij in het gehele koers van de patiënt betrokken. In multidisciplinaire besprekingen word behandelplannen vastgesteld en word nu gegeven behandelingen nabesproken. Als bestralingstherapeut maak jij autonoom ct scans ten behoeve van de hyperthermiebehandeling en ben jij gezamenlijk met een andere bestralingstherapeut toerekeningsvatbaar voor het exporteren van de hyperthermie behandeling. De hyperthermiebehandeling duurt gemiddeld 1, 5 uur en hierin heb je intens contact met je patiënt. Onze hyperthermie ministerie werkt internationaal gezamenlijk met medlogic in de realisatie van het alba4d ( stelsel voor diepe hyperthermie ). Met regelmaat ontvangen we mede om die motief aanloop uit binnen- en buitenland en met autorisatie van de patiënt toelaten we het behandeltraject zien.

Zie jij jezelf werken in een multidisciplinair team waarin jij betrokken wordt in het gehele weggedeelte van de hyperthermie patiënt en jij zelf veel en langdurig patiëntencontact zal hebben? dan zien wij jouw reactie graag tegemoet!

Het inwerktraject op de hyperthermie duurt tenminste 4 maanden op fulltime ondergrond.

De hyperthermie is een verbredende functie van de bestralingstherapeuten die op uitwendige radiotherapie werkzaam zijn en daarom zal jij ( na een inwerktraject hier ) ook word ingezet voor de patiëntenzorg / -behandeling op de lineaire versnellers. Onderschikkend van animo en capaciteiten is het denkbaar een bijdrage te leveren in projectgroepen of vervul je neventaken behalve je werkzaamheden als bestralingstherapeut. Je voert bereikbaarheidsdiensten uit op vrijdagen, weekenden en feestdagen. Ook ben je toepasbaar op enkele subsidie doorstraaldagen per jaar.

Deze vacature kan zowel parttime als fulltime ( 32-36 uur ) doortrokken wordt.

Wat we van je tegemoetzien

Je dient in het bezit te zijn van een oorkonde hbo- mbrt of in-service les radiotherapeutisch laborant, maar ook studenten die dit jaar gaan afstuderen bij de mbrt werd gevraagd te binnentreden bij belangstelling. Je hebt recente ervaring hierbinnen het specialisatie radiotherapie evt. Doormiddel van stage. Je hebt affiniteit met hyperthermie. Als bestralingstherapeut rouleer je over de hyperthermie ( locatie amc ) en de uitwendige therapie.

De ideale kandidaat:

• is flexibel, communicatief ingenieus en een enthousiaste multidisciplinaire teamspeler ;
• spreekt stromend de nederlandse taal en ingetogen als pre de engelse taal ook op gemiddeld ( b1 ) niveau ;
• beschikt over een stimulerende en oplossingsgerichte klasse van werken ;
• ziet en benut kansen in de treatment van kankerpatiënten ;
• kan particulier taken uitvoeren ;
• beschikt over goede contactuele eigenschappen, denkt gaarne mee en kan daarnaast duidelijk zijn grenzen declareren.

Waar ga je werken

De gedeelte radiotherapie van het amsterdam umc verschil zich in vernieuwing, onderwijs, onderzoek en uitmuntende patiëntenzorg. Wat jij hiervan zal merken? jij komt op een gedeelte te werken met de nieuwste apparatuur en de meest revolutionaire bestralingstechnieken. Of te wel een innoverende gedeelte die uitmuntende patiëntenzorg hoog in het vlag heeft staan. Zo heeft locatie vumc april 2018 een wereldprimeur geproduceerd door de eerste patiënt te bestralen op een hybride systeem die bestaat uit een mr scanner en een lineaire versneller, waarbij gewoonte is geproduceerd van een ‘online adaptieve workflow’. Deze online adaptieve workflow wordt nu overigens uitgebreid door de aanschaf en installatie van 6 ethos versnellers, waarvan 2 op de locatie amc en 2 op de locatie almere. De gedeelte radiotherapie van het amsterdam umc wil dicht bij haar patiënten staan en heeft behalve de locaties in amsterdam ( amc en vumc ) ook nog vestigingen in hoorn en almere. De hyperthermie gedeelte bevind zich op locatie amc. Locatie amc heeft meerdere grote parkeerterreinen die kosteloos toegankelijk zijn voor medewerkers.

Het hyperthermieteam bestaat uit 6 bestralingstherapeuten, radiotherapeuten, 1 physician assistant, operator, klinisch natuurkundige en onderzoekers. Onze locatie heeft twee oppervlakkige hyperthermie systemen ( microgolf applicator en infrarood stelsel ), en twee diepe hyperthermie systemen. Het alba4d stelsel bestaat uit 4 microgolfapplicatoren in 1 hulpmiddel, het amc2 stelsel ( door ons zelf ontwikkeld ) bevat 2 losse hyperthermie applicatoren van 70 mhz die slechts of beiden kunnen worden gebruikt.

Op locatie amc werkt een team van 40 bestralingstherapeuten die zich kenmerkt door hoge betrokkenheid en collegialiteit. Ook na werktijden is er kans om een sportieve aansporing met mekaar aan te gaan. Je kunt jezelf bijvoegen bij het bedrijfshockeyteam van de autopsie en/of meespelen aan het jaarlijks bol tornooi.

Op onze gezamenlijke bestuursregio wordt jaarlijkse meer dan 6. 000 nieuwe patiënten behandeld door meer dan 350 medewerkers. De gezamenlijke bestuursregio beschikt over 15 lineaire versnellers, waaronder 2 mri-linacs, apparatuur voor oppervlakkige en diepe hyperthermie en een uitgebreide brachytherapie faciliteit met zowel pdr als hdr afterloaders. Ons ijveren is om in de toekomst locatie de boelelaan als hoofdlocatie te gaan gebruiken en het amc, almere en hoorn als belangrijke satellieten. Elke medewerker zal op maximaal 1 andere satelliet bestuursregio arbeidend zijn.

Wat we je bieden

Wij bieden je ruime mogelijkheid tot ontplooiing, intensivering en verwijding, reserve opleiding en een plek om te vuren! Werken bij mokum umc, locatie amc, betekent werken in een inspirerende en professionele omstreken waar realisatie, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.

Op voetbeen van je ervaring word je ingeschaald in schaal 7. 3 ( bij aanvang- bestralingstherapeut a ; € 2. 688, – bruto per periode op voetbeen van 36 uur ) of schaal 8 ( na 2 jaar werkervaring en bij goed functioneren- bestralingstherapeut b ; maximaal € 3. 604 bruto per periode op voetbeen van 36 uur ). Het gage is inclusief eventuele s”, voor onregelmatige services, vakantiegeld ( 8 % ) en een eindejaarsuitkering ( 8, 3 % ). Wij bieden in eerste autoriteit een benoeming bij locatie amc voor 12 maanden, met uitzicht op een vaste benoeming bij goed functioneren. Behalve uitstekende bereikbaarheid met het ov, heeft locatie amc ook genoeg parkeerplaatsen voor medewerkers. Spaarpotje wordt opgebouwd bij het abp. Umc draagt een groot deel van de toeslag bij ( 70 % ). Wij bezitten een zeer actieve personeelsvereniging en ordenen verscheidene ( sportieve ) activiteiten en evenementen door het jaar heen.

We zien uit naar onze kennismaking!

Door het coronavirus ligt de brandpunt nu op de zorg in mokum umc. dat betekent in veel gevallen dat het langduriger duurt voorde wij terugkoppeling kunnen doneren op jouw sollicitatie en/of gesprekken inplannen. bedankt voor je onbegrip!

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/sollicitatie-voor.html