Elektro Magazijn
Image default
Woningen

Goedkope ramen kopen

Kunststof ramen in nieuwe gebouwen
Grote steden zijn en zullen altijd aantrekkelijk zijn voor jonge, actieve en succesvolle mensen. Deze trend heeft ertoe geleid dat gebouwen met meerdere verdiepingen met comfortabele appartementen begonnen te groeien, gezellige buurten en wooncomplexen werden herbouwd. Nieuwe gebouwen verrassen met hun architectonische persoonlijkheid, die “schreeuwt” om gemak en comfort. Maar dit is vaak niet altijd waar.

Hoe plastic ramen in nieuwe gebouwen te controleren.

In 75% van de gevallen wordt het plezier en het geluk van het verwerven van een nieuw appartement overschaduwd door de noodzaak om nieuwe investeringen te doen. En allereerst moet u geld uitgeven aan nieuwe kunststof ramen, omdat de constructies die door de ontwikkelaar zijn geïnstalleerd waarschijnlijk van slechte kwaliteit zijn. Laten we eens kijken waarom.

Hoe controleer ik de kwaliteit van PVC-ramen in een nieuw gebouw?
Bij het onderzoeken of betrekken van een appartement dient u allereerst op de volgende punten te letten:

1. De aanwezigheid van een beschermfolie op het frame.
Beschermfolie op kunststof ramen.
In de regel neemt de ontwikkelaar niet de moeite om de beschermfolie van de kunststof framedelen te verwijderen – tevergeefs. Het feit is dat blootstelling aan zonlicht gedurende 2,5-3 maanden ertoe zal leiden dat het eenvoudigweg onmogelijk zal zijn om de film van het plastic te verwijderen. Het uiterlijk van het product verliest zijn aantrekkelijkheid. Daarom is het bij het betreden van het appartement onmiddellijk noodzakelijk om de beschermfolie te verwijderen.

2. Functioneren van de structuur.
Reparatie van de vleugel. Correct geïnstalleerde PVC-ramen laten niet doorzakken. Om de juiste installatie te controleren, opent u de vleugel helemaal open en laat u hem los. Als de vleugel in deze positie onder zijn eigen gewicht beweegt, betekent dit dat het kunststof product niet op een niveau wordt gemonteerd, wat doorzakken met zich meebrengt. Wat is de dreiging? Bevriezing van het raam, het kraken van de fittingen en de snelle beschadiging ervan.

3. Krapte.
Wat te doen als de ramen zijn uitgeblazen.
Deze parameter hangt af van de dichtheid van de flappen op het frame. Om de kwaliteit van de installatie te controleren, moet de volgende test worden uitgevoerd: sluit het raam, open de voordeur – maak tocht. Als de kruising los zit, zal het raam een ​​fluitsignaal geven. Dit suggereert dat het systeem in de winter de kou in de kamer laat passeren, zonder een van de belangrijkste functies uit te voeren: energiebesparing.

4. De aanwezigheid van een technologische erkeraansluiting.
Erker kunststof ramen.
In de meeste gevallen installeert de ontwikkelaar een gewone metalen hoek in plaats van de hoekverbinding van raamsystemen, en volgens de installatienormen moet er een erkeraansluiting zijn. De afwezigheid ervan duidt ook op de lage energiebesparing van het raamsysteem.

De structuur met een metalen hoek zal voor de winter “op de ouderwetse manier” – met watten en constructietape – verlijmd moeten worden, anders waait kou, wind en vorst door het frame. Het ontbreken van een erkeraansluiting is eenvoudig te verklaren. Bij massaconstructie wordt altijd een profiel van een lagere klasse gebruikt – klasse B. Ze worden object genoemd. Ze hebben dunne profielwanden, minimale interne wapening en veel “zwakke punten”. Door deze “minimalisering” van kenmerken kunt u de kosten van het bouwproces verlagen.

Wat te doen als een raam in een nieuw gebouw de kwaliteitstest niet heeft doorstaan?
U kunt de servicewizard bellen en proberen de situatie op te lossen. Maar het is kosteneffectiever en uiteindelijk goedkoper en winstgevender om nieuwe constructies te installeren. Hun kosten kunnen worden berekend per huistype of grootte. Raamsystemen van klasse A, die worden geïnstalleerd in plaats van de oude, zullen u van dienst zijn van 20 jaar (garantieperiode zonder reparatie, onder voorbehoud van professionele installatie) tot 60 jaar.

 

Goedkope ramen kopen

Offerte Kozijnen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0137-nieuwe-ramen-en-deuren-prijs.html